Beste externe harde schijf [2024 TEST] - Top 10 Externe harde schijven

  1. externe harde schijf

Laatst bijgewerkt: 22 feb. 2024

Kortom: als je op zoek bent naar de perfecte externe harde schijf voor jouw behoeften, ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer je met een laptop of desktop-pc werkt, zal je waarschijnlijk ooit te maken krijgen met het probleem dat er te weinig opslagruimte is. Hiervoor biedt een externe harde schijf uitkomst! Per slot van rekening zorgt een extra opslagmogelijkheid ervoor dat je al je gegevens en bestanden opslaat op een plek buiten je primaire computer. Bovendien maken externe harde schijven het gemakkelijk om bestanden te delen tussen verschillende systemen en apparaten. 

De top 10 Externe harde schijven voor jouw game amusement biedt een ideale uitkomst om makkelijk de beste games te kiezen. Tegenwoordig is het schier onmogelijk om de ideale externe harde schijf te vinden vawege het immense aanbod. Daarom zijn er wij voor jou. Wij zijn aan de slag gegaan om de keuze voor de beste externe harde schijf te vereenvoudigen.

De best geteste externe harde schijf vind je dus op GamenmetJeroen.nl. Op deze manier ben jij niet lang bezig met zoeken en kun je snel de beste externe harde schijf voor jezelf of voor een ander bestellen.

Verschillende Externe harde schijven vergeleken

De beste Externe harde schijven op GamenmetJeroen.nl komen uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen. Voor ons is het van belang om hier voldoende onderzoek naar te doen. Zodoende kunnen we ervoor zorgen dat alleen de beste Externe harde schijven op onze website te vinden zijn.

De Externe harde schijven vergelijken doen we met plezier door de affiniteit die wij met games hebben. Het kan soms een hoop tijd en moeite kosten. Daarom hebben we ervoor gekozen om samen te werken met kenners van de Externe harde schijven. Op deze manier zorgen we ervoor dat alleen de beste Externe harde schijven op onze website te vinden zijn.

 

Inhoudsopgave

Gamenmetjeroen.nl presenteert de 10 beste Externe harde schijven

De top 10 beste Externe harde schijven lijst hebben we ontworpen, zodat iedereen eenvoudig een goede externe harde schijf kan vinden. Het is namelijk van waarde dat iedereen zonder al te veel moeite de juiste externe harde schijf kan vinden.

De beste Externe harde schijven kopen doe je niet elke dag, daarom hebben we ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Uit deze top 10 Externe harde schijven kun je zelf ondervinden door te vergelijken welke externe harde schijf het beste bij je past. Zo zorg je ervoor dat je alleen uit de beste Externe harde schijven kiest voor je aankoop.

1. Seagate Expansion USB 3.0 Externe Harde Schijf 1 TB.

5/5

Dit is de Seagate® Expansion USB 3.0 Externe Harde Schijf 1 TB. Deze handige schijf is ideaal voor het vergroten van uw opslagcapaciteit. Met een capaciteit van 1 TB is er meer dan genoeg ruimte om uw bestanden te bewaren en te organiseren. De schijf heeft ook een USB 3.0-aansluiting, waardoor u snellere overdrachtsnelheden krijgt. Het gebruik van de schijf is eenvoudig. U hoeft alleen maar een USB-kabel te verbinden met uw PC of Mac en u bent klaar. De Seagate® Expansion is ook klein en licht genoeg om mee te nemen op reis. Hiermee heeft u altijd toegang tot uw bestanden, waar u ook bent. Het is ook mogelijk om de schijf te gebruiken als een back-upstation voor al uw bestanden. Zo kunt u gemakkelijk en veilig al uw bestanden opslaan.

2. Western Digital Elements Portable Externe Harde Schijf 1TB.

5/5

De Western Digital Elements Portable Externe Harde Schijf 1TB is een krachtige oplossing voor het opslaan van je bestanden. Het is een betrouwbare manier om je documenten, foto's, video's en back-ups veilig op te slaan. Met een capaciteit van 1TB kun je veel data opslaan en de USB 3.0 ondersteuning zorgt ervoor dat je de harde schijf snel kunt verbinden met je laptop of pc. De Western Digital Elements Portable is ook erg handig als je op reis gaat. Het compacte formaat en lichte gewicht maken het mogelijk om de harde schijf gemakkelijk mee te nemen in je tas of koffer. Je kunt de harde schijf overal gebruiken, zonder dat je afhankelijk bent van een internetverbinding of cloudopslag. Hierdoor ben je er altijd zeker van dat je toegang hebt tot al je bestanden.

3. Toshiba Canvio Basics Externe harde schijf 2TB.

5/5

De Toshiba Canvio Basics Externe Harde Schijf 2TB is een harde schijf met een enorme opslagcapaciteit van 2TB. Deze harde schijf heeft een USB 3.0 (3.1 Gen 1) aansluiting voor een optimale overdrachtssnelheid van 5000 Mbit/s. De overdrachtssnelheid is zo hoog dat het binnen een korte tijd mogelijk is om grote bestanden over te zetten. Daarnaast heeft de schijf ook een stroomvoorziening via USB. Het elegante, slanke ontwerp heeft een zwarte kleur en past in bijna elk interieur. Het gebruik van deze harde schijf is eenvoudig. Met de meegeleverde software kunt u eenvoudig en veilig back-ups maken van uw bestanden. Daarnaast is de Toshiba harde schijf voorzien van een zelfdiagnose-functie, waarmee de prestaties en de gezondheid van de schijf kunnen worden gecontroleerd. Bovendien is de schijf voorzien van een energiebesparende modus, waardoor deze automatisch wordt uitgeschakeld als deze niet wordt gebruikt. Deze harde schijf is daarom een perfecte oplossing voor uw opslagbehoeften.

4. Toshiba Canvio Basics 1TB Externe harde schijf.

5/5

De Canvio Basics 1TB Externe harde schijf van Toshiba is een ideale oplossing voor het gemakkelijk en snel overzetten van bestanden. Met een opslagcapaciteit van 1 TB is er genoeg ruimte om al je bestanden te bewaren. Het robuuste ontwerp biedt betrouwbare bescherming van je gegevens, terwijl het compacte formaat je de vrijheid geeft om de harde schijf overal mee naar toe te nemen. De harde schijf is geschikt voor zowel Windows- als Mac-computers en beschikt over USB 3.0 waardoor je bestanden met hoge snelheid over kunt zetten. Ook is er USB 2.0 aansluiting, zodat je de Canvio Basics op elke computer kunt aansluiten. Daarnaast biedt de harde schijf ook automatische back-up waarmee je ervoor zorgt dat al je bestanden veilig worden opgeslagen. Met de eenvoudige installatie en de krachtige prestaties van de Canvio Basics is het een perfecte optie voor al je opslagbehoeften.

5. Western Digital Elements Desktop Externe harde schijf 6 TB.

5/5

WD Elements Desktop met 6 TB is een betrouwbare ondersteuning waarmee u al uw gegevens veilig kunt opslaan. De harde schijf heeft een hoge opslagcapaciteit en is extreem stil tijdens het gebruik. Bovendien is de harde schijf bestand tegen schokken en stoten, waardoor uw gegevens beter beschermd worden. De WD Elements Desktop is speciaal ontworpen voor gebruik met een USB 3.0-poort, waardoor overdrachtssnelheden tot 5 Gb/s mogelijk zijn. Meng met verschillende bestandsindelingen, zoals FAT32, NTFS en HFS+, zodat u uw bestanden compatibel kunt maken met een breed scala aan besturingssystemen, waaronder Windows, Mac en Linux. Met de WD Elements Desktop kunt u ook op afstand toegang krijgen tot uw opslag via de WD Drive Utilities-software. U kunt ook eenvoudig een back-up maken met WD Backup-software.

6. Western Digital My Passport Externe Harde Schijf 2 TB.

5/5

De My Passport biedt je een opslagcapaciteit van 2 TB, waardoor je heel veel bestanden kunt opslaan. Zo kan je al je bestanden, foto's, video's en documenten gemakkelijk bewaren. Door de kleine afmetingen en de lage gewicht is de harde schijf ook perfect om mee te nemen. Je kunt hem makkelijk in je rugzak of laptop case steken. Voor de snelheid is de My Passport ook een uitstekende keuze. Met een USB 3.0 interface heb je een snelheid van maximaal 5GB/s. Daarnaast is de harde schijf voorzien van een krachtige encryptie, waardoor je de bestanden extra beveiligd. Met deze externe harde schijf heb je dus alles wat je nodig hebt voor een optimale opslag.

7. LaCie Rugged Mini -Externe harde schijf USB A 2TB.

5/5

De LaCie Rugged Mini 2TB is een krachtig apparaat dat perfect is voor het kopiëren van grote bestanden. Met behulp van USB-A connectiviteit kun je snel en eenvoudig bestanden overbrengen. De schok- en valbestendige kenmerken van deze harde schijf maken hem tot een uitstekend apparaat voor reizigers. De rubberen hoes biedt extra bescherming en zorgt ervoor dat hij bestand is tegen regen en druk. Dankzij de encryptie biedt het nog een extra beschermlaag tegen onbevoegde toegang. De schijf is gemakkelijk mee te nemen en is daarom perfect voor fotografen en videomakers die op locatie kunnen werken. Geniet van langdurige gemoedsrust dankzij de beperkte garantie van 2 jaar en 2 jaar Rescue Data Recovery Services. Daarnaast is het ook een perfecte oplossing voor gebruikers die hun kostbare gegevens willen beschermen tegen diefstal, verlies of ongelukken onderweg.

8. Western Digital My Passport Mac Externe Harde Schijf - 4 TB.

5/5

Met de My Passport for Mac 4TB krijg je een krachtige externe harde schijf die ideaal is om mee te nemen. Ze is klein en licht en past makkelijk in jouw tas, zorgenloos genieten van je bestanden waar je ook bent. De schijf is compatibel met Mac-apparaten en wordt geleverd met een USB-C en een USB-A kabel, waardoor je de schijf op zowel oudere als nieuwere Mac-modellen kunt gebruiken. Met de meegeleverde Time-Machine-software van Mac kun je makkelijk een automatische back-up instellen, zodat je bestanden nooit verloren gaan. Daarnaast kun je met de WD Discovery™ software wachtwoordbeveiliging instellen, zodat je bestanden extra goed beveiligd zijn. Ook kun je met deze software verbinding maken met je social media en cloudopslagservices en hier back-ups van maken. Daarnaast biedt de backup-software van WD een eenvoudige manier om automatische back-ups in te stellen. Kortom, met de My Passport for Mac 4TB heb je een klein en krachtig apparaat waar je altijd op kunt vertrouwen.

9. Western Digital My Passport Externe Harde Schijf 2 TB.

5/5

De My Passport is een krachtige harde schijf van Western Digital, die je overal mee naartoe kunt nemen. Met een opslagcapaciteit van 2 TB kun je al je bestanden gemakkelijk overzetten en opslaan. Bovendien is de harde schijf voorzien van een USB 3.0-aansluiting, waarmee je een supersnelle overdracht kunt realiseren. De harde schijf is voorzien van een slank ontwerp en een mooi, minimalistisch uiterlijk. Ook is hij uitgerust met een speciale WD Security™-software waarmee je je bestanden kunt beveiligen met een wachtwoord. Daarnaast kun je met de WD Discovery™-software met je social media en cloudopslagservices verbinding maken en hier back-ups van maken. Het is ook mogelijk om met deze software automatische back-ups van je bestanden te maken. De My Passport is daarom de perfecte oplossing als je vaak onderweg bent en overal toegang wilt hebben tot je bestanden.

10. Seagate Game Drive Externe Harde Schijf- Geschikt voor PS4 2TB.

5/5

De Seagate Game Drive Externe Harde Schijf is een perfecte optie als je op zoek bent naar extra opslagcapaciteit voor je PlayStation 4. Deze harde schijf beschikt over 2 TB aan opslagruimte, waardoor je je favoriete games kunt installeren zonder je zorgen te maken dat je uit de ruimte zult komen. De Seagate Game Drive is ontworpen met een eenvoudig plug-and-play-systeem, waardoor je direct kunt beginnen met gamen zonder extra software te installeren. Het beste van de Seagate Game Drive Externe Harde Schijf is dat het is ontworpen met de gebruikerservaring in het achterhoofd. Het is klein en licht, waardoor je het eenvoudig mee kunt nemen naar bijvoorbeeld een vriendenhuis of een LAN-party. Met een robuuste metalen behuizing is het bovendien bestand tegen stoten en schokken. Je kunt er dus zeker van zijn dat je games veilig en beschermd zijn.

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat er vragen bij je ontstaan over de Externe harde schijven. Het is daarom goed om te weten hoe je deze vragen kunt laten beantwoorden. Dit kun je vrij eenvoudig via onze website doen. Onze website staat namelijk vol met een hele hoop informatie waar je gratis gebruik van kunt maken. 

Kom je er dan nog steeds niet uit? Dan is het goed om te kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn. Zo kun je ervoor kiezen om contact op te nemen met onze aanbieders, zodat je zeker weet dat je de juiste informatie krijgt.

Wij hebben de Externe harde schijven bepaald door te kijken naar verschillende aspecten. Zo kijken we naar externe harde schijf ervaringen, zodat we weten wat vorige kopers de Externe harde schijven hebben ervaren. Hierdoor wordt het voor ons duidelijk of het een goede externe harde schijf is of dat we hem beter niet in onze top 10 kunnen plaatsen. 

Daarnaast kijken we natuurlijk ook altijd naar de kwaliteit van de Externe harde schijven. De kwaliteit is namelijk altijd van belang. Dit vergelijken we dan weer met de prijs die ervoor gevraagd wordt. Zo zorgen we ervoor dat je een duidelijk beeld krijgt van de verhoudingen van de Externe harde schijven.

Soms zal de ene externe harde schijf duurder zijn dan de andere. Dit kan voor wat verwarring zorgen. Gelukkig is daar een eenvoudige verklaring voor. Wij bepalen de prijzen namelijk niet. Dit doen onze aanbieders. De aanbieders mogen eenvoudig zelf een prijs bepalen. Hier hebben wij dus verder geen invloed op. 

Daarom kunnen prijzen verschillen. Daarnaast kunnen prijzen verschillen omdat je bijvoorbeeld meer bij een externe harde schijf krijgt of omdat de externe harde schijf wat duurder is om te laten maken dan een andere. Alle prijzen zijn te vergelijken, waardoor je zeker weet dat je niet te veel gaat betalen. Hier houden wij in alle gevallen rekening mee.

De externe harde schijf die best getest is na onze Externe harde schijven vergelijking is Seagate Expansion USB 3.0 Externe Harde Schijf 1 TB.. Deze externe harde schijf scoorde gemiddeld het beste is onze vergelijking. Nu hoeft dit niet perse ook de beste externe harde schijf voor jou te zijn. 

Welke externe harde schijf je ook kiest, alle 10 zijn goede Externe harde schijven en je doet dus altijd een goede aankoop.

Conclusie over de top 10 Externe harde schijven

De externe harde schijf is een essentieel apparaat voor iedereen die een adequate opslagoplossing wil. U heeft de vermelde top 10 producten bekeken en we hopen dat u een keuze heeft kunnen maken die aansluit bij uw behoeften. Als er nog twijfels zijn bij het selecteren van het beste externe harde schijf, staan wij u graag te woord. Onze klantenservice staat dag en nacht voor u klaar. U krijgt een externe harde schijf die perfect bij uw wensen past. Laat ons alstublieft weten hoe we u verder kunnen helpen.

Ons laatste woord over Externe harde schijven

Voordat de Externe harde schijven op onze website mogen staan, gaan ze eerst door een externe harde schijf test heen. Zo weten wij zeker dat de Externe harde schijven het waard zijn om op onze website te plaatsen. Dus wat is de beste externe harde schijf? Dat kan voor iedereen verschillen. Daarom is het zeker goed om zelf ook nog enkel onderzoek te doen. 

Door zelf voldoende onderzoek te doen naar alle mogelijkheden die er zijn, kom je vanzelf op een externe harde schijf uit die bij jou past. Soms duurt het wat langer om hem te vinden, maar een andere keer kom je direct al de ideale externe harde schijf tegen.

Jeroen
Jeroen

Mijn naam is Jeroen. Ik ben een game fanaat en dit deel ik met veel passie op mijn website. Je vind op mijn website alles over games en wat hierbij komt kijken. Mensen vragen mij regelmatig wat mijn favoriete game is, maar raad eens? Elke game heeft zijn eigen unieke kenmerken, dus ik heb niet echt een favoriete game.

Gepubliceerd op: 19 jun. 2023