Beste nas [2024 TEST] - Top 10 Nassen

  1. Netwerkapparatuur
  2. nas

Laatst bijgewerkt: 22 feb. 2024

Met een beetje warmte en een 'dank u voor uw aandacht', beginnen we. Misschien heb je al ervaren dat het kiezen van een nas best lastig kan zijn. Afhankelijk van je eisen, je budget, je netwerk, enzovoort, kan het uitkiezen van de perfecte opslagoplossing een tijdrovende taak zijn. Maar ook al het zoeken naar de perfecte nas lijkt een lastige opgave, we zijn er zeker van dat er ergens een nas is die aan je verwachtingen voldoet. Daarom hebben we de moeite genomen om de top 10 NAS-producten voor je op een rij te zetten, zodat je gemakkelijk en snel jouw perfecte keuze kunt maken. 

De top 10 Nassen voor jouw game amusement biedt een ideale uitkomst om makkelijk de beste games te kiezen. Tegenwoordig is het schier onmogelijk om de ideale nas te vinden vawege het immense aanbod. Daarom zijn er wij voor jou. Wij zijn aan de slag gegaan om de keuze voor de beste nas te vereenvoudigen.

De best geteste nas vind je dus op GamenmetJeroen.nl. Op deze manier ben jij niet lang bezig met zoeken en kun je snel de beste nas voor jezelf of voor een ander bestellen.

Verschillende Nassen vergeleken

De beste Nassen op GamenmetJeroen.nl komen uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen. Voor ons is het van belang om hier voldoende onderzoek naar te doen. Zodoende kunnen we ervoor zorgen dat alleen de beste Nassen op onze website te vinden zijn.

De Nassen vergelijken doen we met plezier door de affiniteit die wij met games hebben. Het kan soms een hoop tijd en moeite kosten. Daarom hebben we ervoor gekozen om samen te werken met kenners van de Nassen. Op deze manier zorgen we ervoor dat alleen de beste Nassen op onze website te vinden zijn.

 

Inhoudsopgave

Gamenmetjeroen.nl presenteert de 10 beste Nassen

De top 10 beste Nassen lijst hebben we ontworpen, zodat iedereen eenvoudig een goede nas kan vinden. Het is namelijk van waarde dat iedereen zonder al te veel moeite de juiste nas kan vinden.

De beste Nassen kopen doe je niet elke dag, daarom hebben we ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Uit deze top 10 Nassen kun je zelf ondervinden door te vergelijken welke nas het beste bij je past. Zo zorg je ervoor dat je alleen uit de beste Nassen kiest voor je aankoop.

1. Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.

5/5

Met Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2) krijg je een persoonlijke thuiscloudserver met veel meer voordelen. Deze server heeft dual-band WiFi router, waardoor je nog sneller verbinding kunt maken en de server optimaal gebruiken. Ook is de server geschikt om Docker op te draaien, waardoor je toegang hebt tot een heleboel applicaties. Met de Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2) heb je toegang tot een onbeperkt aantal gebruikers en is je data overal toegankelijk. Zo kan je gemakkelijk streamen van je foto's en video's naar je TV en heb je automatische back-up van je Android of iPhone. Ook heb je toegang tot een persoonlijke cloud, waardoor je alle data op één plek kan beheren en heb je geen gedoe meer met allerlei externe opslag.

2. Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.

5/5

AmberPRO is een revolutionaire oplossing voor al je persoonlijke cloud behoeften. Deze twee bay NAS is perfect voor het opslaan van al je persoonlijke bestanden. Wat maakt AmberPRO zo uniek? De NAS heeft een ingebouwde router met 2GB RAM, waardoor je een stabiele verbinding hebt met het internet. Ook heeft de NAS een AC2600 wifi router aan boord, waardoor je een draadloze verbinding hebt in je huis. Daarnaast is de AmberPRO ook Docker-ready, waardoor je toegang hebt tot alle software en services die je nodig hebt. Je kunt ook je foto's en video's streamen naar je televisie met de TV casting-functie. En met de ingebouwde automatische camera back-up kan je gemakkelijk je foto's en video's van je Android of iPhone back-uppen op de NAS. Kortom, met AmberPRO heb je een alles-in-een oplossing voor je persoonlijke cloud behoeften. Je kunt overal toegang tot je data krijgen en je bestanden op een veilige manier opslaan. Bovendien is de NAS makkelijk te installeren en te gebruiken. Kortom, AmberPRO is de ultieme persoonlijke cloud, die je in je eigen huis kunt creëren!

3. Netwerkopslag Synology DS220.

5/5

De Synology DS220+ is een opslagoplossing die voorzien is van krachtige hardware en software die veiligheid, prestaties en flexibiliteit biedt. Deze opslagoplossing is gebouwd met de nieuwste technologieën om uw data te beschermen en een betrouwbare opslag te bieden. De Synology DS220+ is uitgerust met een 1,4 GHz quad-core processor met AES-NI-encryptie-acceleratie en 2 GB RAM. Dit maakt het een uiterst efficiënte opslagoplossing. Het biedt ook een USB 3.0-poort voor snelle gegevensoverdracht naar externe apparaten. De Synology DS220+ is eenvoudig te configureren en te beheren. Het heeft een intuïtieve web-gebaseerde interface en ondersteunt veel verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, Linux, macOS en iOS. Daarnaast is het ook mogelijk om back-upjobs te maken, verschillende opslagruimtes te beheren en veel meer. Met de Synology DS220+ krijgt u een krachtige opslagoplossing met een uitstekende prestatie en flexibiliteit. Het is een betrouwbare, veilige en betaalbare oplossing die uw data op een betrouwbare manier zal beschermen. U kunt dit product kopen tegen een onklopbare prijs.

4. Synology DS120j NAS.

5/5

De Synology DiskStation DS120j is de perfecte NAS voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en kosteneffectieve opslagoplossing. Met de DS120j kunt u eenvoudig een eigen netwerkopslag maken voor al uw persoonlijke bestanden, waardoor uw gegevens veilig en toegankelijk zijn wanneer u ze nodig hebt. De DS120j is ook een uitstekende oplossing voor het verbeteren van het productiviteitsniveau in kleine bedrijven. Met de krachtige software van Synology kunnen gebruikers meerdere taken tegelijk uitvoeren, waaronder het delen van bestanden en mappen, het beheer van back-ups en het uitvoeren van eenvoudig te configureren beveiligingsprocedures. De DS120j biedt ook ondersteuning voor een breed scala aan bestandsformaten, waaronder audio, video, foto's en documenten, waardoor uw gegevens altijd beschikbaar zijn. Bovendien is de DS120j ook geschikt voor de meeste bestaande netwerkomgevingen, waaronder Windows, Mac, Linux en meer. Daarnaast is de DS120j ook uitgerust met een verscheidenheid aan extra functies, waaronder een geïntegreerde UPnP / DLNA mediaserver, beveiligingsopties zoals Firewall en Geavanceerde beveiligingsfuncties, en een eenvoudig te gebruiken webinterface voor het beheer van uw NAS. Bovendien krijgt u ook toegang tot de Synology Package Center, waar u tal van gratis en betaalde applicaties kunt downloaden die uw netwerkomgeving verder kunnen verbeteren. Kortom, de DS120.

5. Synology DiskStation DS418 NAS.

5/5

De Synology DiskStation DS418 NAS is ook voorzien van een Quad Core 1.4 GHz processor en 2GB DDR4 RAM geheugen. Deze combinatie maakt het mogelijk om meerdere taken tegelijk te verwerken en je kunt deze NAS ook gebruiken als een mediastreamer. Je kunt je favoriete muziek, foto's en video's streamen naar een breed scala aan apparaten, waaronder iOS en Android-apparaten, smart TV's, Apple TV en Chromecast. Daarnaast heeft de DS418 ook een geïntegreerde transcriptie-motor die de mogelijkheid biedt om meerdere video's tegelijk te transcodeer. Dit maakt het mogelijk om 4K videobestanden te bekijken met een lagere bandbreedte en je kunt deze bestanden ook streamen naar apparaten die niet geschikt zijn voor het afspelen van 4K video's. Met toegang tot de Synology Surveillance Station kun je ook je eigen beveiligingscamera's beheren en alle opgenomen beelden kan je ook bekijken via je mobiele apparaten.

6. Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

5/5

Met Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB heb je altijd alle gegevens op een plek. Deze cloud biedt een eenvoudige oplossing voor het opslaan, ordenen en delen van al je bestanden, waar je ook bent. Het is een eenvoudige manier om al je foto's, video's, muziek en documenten op één plek te bewaren. Deze persoonlijke cloud heeft een capaciteit van 2 TB en biedt je een snelle, veilige en eenvoudig te gebruiken opslagoplossing. Met WD My Cloud Home kun je eenvoudig en overal toegang krijgen tot al je bestanden. Met de ingebouwde media-streamer kun je al je favoriete foto's, video's en muziek streamen naar je computer, tablet of smartphone. Met de WD My Cloud Home kun je ook je bestanden delen met anderen. Je kunt eenvoudig toegang geven aan vrienden en familie, waardoor ze ook bij je gegevens kunnen. Met de automatische back-up kun je er ook zeker van zijn dat al je gegevens veilig zijn. Je kunt zelfs back-ups maken van al je computers naar de My Cloud Home. Zo heb je altijd de juiste versie van je bestanden.

7. Synology DS218play NAS Barebone 0 TB.

5/5

Deze NAS is uitgerust met een quad-core processor, die de prestaties sterk verbetert. Met de ingebouwde Intel AES-NI hardware-versleuteling worden bestanden versneld geëncrypteerd en gedecrypteerd. De Synology DS218play is ook voorzien van een geheugen van 2 GB, waarmee je verschillende taken tegelijkertijd kunt uitvoeren. Met de Synology DS218play kun je ook 4K H.265-videobestanden coderen en decoderen, waardoor het mogelijk is om 4K-content te streamen naar mediaplayers, televisies en andere apparaten. Bovendien heeft de NAS een ingebouwde mediaspeler voor het streamen van audio- en video-inhoud. Daarnaast heeft de NAS een USB 3.0-poort voor het aansluiten van externe opslagapparaten. Kortom, met de Synology DS218play krijg je een krachtige en betrouwbare NAS-oplossing die ideaal is voor het beheren van gegevens en het streamen van media.

8. Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

5/5

Met de Synology DX220J NAS Barebone zonder harde schijven heeft u een krachtige oplossing voor het opslaan van gegevens in uw thuisnetwerk. Het apparaat is geschikt voor 2,5 "en 3,5" harde schijven en u kunt er eenvoudig een RAID-configuratie mee maken om gegevens te beschermen. De Synology DX220J is uitgerust met een Intel Celeron J4025 dual-core processor met een kloksnelheid van 2,0 GHz en een geïntegreerde Intel UHD Graphics 600. Met deze processor kunt u intensieve taken uitvoeren zoals het streamen van 4K-media, het bewerken van foto's en het uitvoeren van back-ups. De NAS is tevens uitgerust met 1 GB DDR4-geheugen, een USB 3.0-poort en twee Gigabit LAN-poorten. De Synology DS220J NAS Barebone wordt geleverd met Synology's bekroonde OS DSM dat een intuïtieve gebruikersinterface en gegevensbescherming biedt. Met deze oplossing kunt u eenvoudig back-ups van digitale gegevens op computers en mobiele apparaten maken zonder extra kosten. Daarnaast kunt u met de Synology DX220J ook gebruikmaken van verschillende mobiele apps waarmee u op afstand kunt inloggen om bestanden te bekijken, te bewerken en te delen.

9. Synology DS120j NAS RED 4TB 1x 4TB.

5/5

DS120j heeft een hoogwaardige 64-bits dual-core processor met een ARM Cortex-A53 met een kloksnelheid van 1,4 GHz en biedt een optimale prestatie met een geïntegreerde 512 MB DDR4-geheugen voor multitasking. Met een maximale doorvoersnelheid van 108 MB / s lezen en 68 MB / s schrijven, kunt u uw gegevens gemakkelijk verplaatsen. Met behulp van Synology DiskStation Manager (DSM) kunt u eenvoudig een persoonlijke cloud of een back-upoplossing maken. U kunt ook uw DS120j gebruiken voor het streamen van media naar al uw apparaten en het beheren van uw bestanden. Met DSM kunt u ook toepassingen installeren die de functionaliteit van uw NAS uitbreiden, zoals foto- en videobewerking, het beheren van uw contacten en kalender, enz. U kunt zelfs een eigen website hosten met een eigen domein.

10. Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

5/5

De Synology DiskStation DS223 is een compacte en flexibele NAS-oplossing voor kleine bedrijven. Het is uitgerust met een Realtek RTD1619B processor, 2 GB DDR4 geheugen en ondersteunt SATA III harde schijven en SSD's van 2,5 en 3,5 inch. De DS223 is ook voorzien van veel netwerkprotocollen, waaronder SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP en meer. De DS223 heeft een desktoponderhoud met actieve koeling en een ventilator om de warmte te verminderen. Ook heeft het een USB 3.0-poort, waarmee u externe opslagapparaten kunt aansluiten en back-ups kunt maken. Met de Synology DiskStation DS223 kunt u gemakkelijk bestanden delen en synchroniseren, media streamen en meer.

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat er vragen bij je ontstaan over de Nassen. Het is daarom goed om te weten hoe je deze vragen kunt laten beantwoorden. Dit kun je vrij eenvoudig via onze website doen. Onze website staat namelijk vol met een hele hoop informatie waar je gratis gebruik van kunt maken. 

Kom je er dan nog steeds niet uit? Dan is het goed om te kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn. Zo kun je ervoor kiezen om contact op te nemen met onze aanbieders, zodat je zeker weet dat je de juiste informatie krijgt.

Wij hebben de Nassen bepaald door te kijken naar verschillende aspecten. Zo kijken we naar nas ervaringen, zodat we weten wat vorige kopers de Nassen hebben ervaren. Hierdoor wordt het voor ons duidelijk of het een goede nas is of dat we hem beter niet in onze top 10 kunnen plaatsen. 

Daarnaast kijken we natuurlijk ook altijd naar de kwaliteit van de Nassen. De kwaliteit is namelijk altijd van belang. Dit vergelijken we dan weer met de prijs die ervoor gevraagd wordt. Zo zorgen we ervoor dat je een duidelijk beeld krijgt van de verhoudingen van de Nassen.

Soms zal de ene nas duurder zijn dan de andere. Dit kan voor wat verwarring zorgen. Gelukkig is daar een eenvoudige verklaring voor. Wij bepalen de prijzen namelijk niet. Dit doen onze aanbieders. De aanbieders mogen eenvoudig zelf een prijs bepalen. Hier hebben wij dus verder geen invloed op. 

Daarom kunnen prijzen verschillen. Daarnaast kunnen prijzen verschillen omdat je bijvoorbeeld meer bij een nas krijgt of omdat de nas wat duurder is om te laten maken dan een andere. Alle prijzen zijn te vergelijken, waardoor je zeker weet dat je niet te veel gaat betalen. Hier houden wij in alle gevallen rekening mee.

De nas die best getest is na onze Nassen vergelijking is Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.. Deze nas scoorde gemiddeld het beste is onze vergelijking. Nu hoeft dit niet perse ook de beste nas voor jou te zijn. 

Welke nas je ook kiest, alle 10 zijn goede Nassen en je doet dus altijd een goede aankoop.

Conclusie over de top 10 Nassen

Het kiezen van een nas is zeker geen gemakkelijke taak, maar heb je eindelijk een apparaat uit deze lijst gekozen, dan weet je zeker dat je een topkwaliteit product in huis haalt. Al deze nas'en zijn betrouwbaar, duurzaam en bieden een uitstekende prestatie. Dus zit je met vragen of twijfels, schroom dan niet en contacteer ons. Zij helpen je fijn verder op het vlak van technische ondersteuning en advies.

Ons laatste woord over Nassen

Voordat de Nassen op onze website mogen staan, gaan ze eerst door een nas test heen. Zo weten wij zeker dat de Nassen het waard zijn om op onze website te plaatsen. Dus wat is de beste nas? Dat kan voor iedereen verschillen. Daarom is het zeker goed om zelf ook nog enkel onderzoek te doen. 

Door zelf voldoende onderzoek te doen naar alle mogelijkheden die er zijn, kom je vanzelf op een nas uit die bij jou past. Soms duurt het wat langer om hem te vinden, maar een andere keer kom je direct al de ideale nas tegen.

Jeroen
Jeroen

Mijn naam is Jeroen. Ik ben een game fanaat en dit deel ik met veel passie op mijn website. Je vind op mijn website alles over games en wat hierbij komt kijken. Mensen vragen mij regelmatig wat mijn favoriete game is, maar raad eens? Elke game heeft zijn eigen unieke kenmerken, dus ik heb niet echt een favoriete game.

Gepubliceerd op: 19 jun. 2023